Antal:

Ingredienser

Dejen:

240 gr mel

240 gr sukker

1 dl rapsolie

2 tsk kanel

2 tsk natron

6 dl reven gulerod ( ca 450 gr) 

1 dl hakkede hassel-eller valnødder 

Cremen:

100 gr flødeost

100 gr smør

100 gr flormelis 

2 tsk vanilie 

gulerodskage med ostecreme

Beskrivelse

dejen blandes sammen og fyldes i en godt smurt bradepande (lille) 

Bages ved 200 gr i 30 -40 min.

Når kagen er afkølet røres fyldet sammen. Kagen flækkes og cremen fordeles på de to lag som lægges ovenpå hinanden.

Ønskes en hel stor bradepande, skal der bruges firedobbelt portion.

Dejen fordeles i 2 bradepander og bages ved 180 gr i 30-40 min.

Når kagerne er afkølet kommes halvdelen af fyldet på den ene kage, den anden lægges over og resten af fyldet smøres på. 

Seneste kommentarer

22.12 | 15:48

Glædelig Jul begge to og Tillykke med resultaterne i 2016, så må vi se hvad det nye år bringer.

27.09 | 15:54

Hej Merete og Bent.
Stort TILLYKKE med den fine 1. plads for Alma
Godt gået.

27.09 | 09:10

Hej Verner.

tak for din hilsen, vi føler os helt overvældet og er meget stolte.

Du og Viro har jo også en part,

i Alma.

Kh. Merete og Bent

27.09 | 08:20

Hej Merete og Bent Tillykke med 1Vinder placering 🌞godt gået endelig en Sjælænder bliver 1V 😄 Og Tillykke med 1Pr har du prøvet om du kan gå på vandet Bent😄👍

Del siden