Bund:
2½ dl sukker
3 æggehvider
2½ dl hakkede saltede peanuts
20 tuc kiks
Æggehvider og sukker piskes til marengs.
De resterende ingredienser blandes i.
Dejen skal være ca 2 cm høj, den hæver ikke. Bages ved 150- 160 gr i ca 30 min.
Glasur:
100 gr chokolade
25 gr smør
1 dl flormelis
3 æggeblommer.
Chokolade og smør smeltes over vandbad.
Flormelis og æggeblommer blandes i når overnstående er afkølet lidt.
Glasuren kommes på mens kagen stadig er lun.
Kan fryses med glasuren på
Seneste kommentarer
22.12 | 15:48
Glædelig Jul begge to og Tillykke med resultaterne i 2016, så må vi se hvad det nye år bringer.
27.09 | 15:54
Hej Merete og Bent.
Stort TILLYKKE med den fine 1. plads for Alma
Godt gået.
27.09 | 09:10
Hej Verner.
tak for din hilsen, vi føler os helt overvældet og er meget stolte.
Du og Viro har jo også en part,
i Alma.
Kh. Merete og Bent
27.09 | 08:20
Hej Merete og Bent Tillykke med 1Vinder placering 🌞godt gået endelig en Sjælænder bliver 1V 😄 Og Tillykke med 1Pr har du prøvet om du kan gå på vandet Bent😄👍
Del siden