Antal:

Ingredienser
Dejen:
240 gr mel
240 gr sukker
1 dl rapsolie
2 tsk kanel
2 tsk natron
6 dl reven gulerod ( ca 450 gr) 
1 dl hakkede hassel-eller valnødder 

Cremen:
100 gr flødeost
100 gr smør
100 gr flormelis 
2 tsk vanilie 


gulerodskage med ostecreme

Beskrivelse
dejen blandes sammen og fyldes i en godt smurt bradepande (lille) 
Bages ved 200 gr i 30 -40 min.
Når kagen er afkølet røres fyldet sammen. Kagen flækkes og cremen fordeles på de to lag som lægges ovenpå hinanden.

Ønskes en hel stor bradepande, skal der bruges firedobbelt portion.
Dejen fordeles i 2 bradepander og bages ved 180 gr i 30-40 min.
Når kagerne er afkølet kommes halvdelen af fyldet på den ene kage, den anden lægges over og resten af fyldet smøres på.