Pvn´s Petra og Bent 1. præmie UK på Tuse næs

Aller sidste nyt

D. 7/4/2021

På SJD´s prøve ved Tuse næs d. 7/3/2021 fik Petra følgende kritik:

1.Slip på stub i modvind. Petra viser et stort offensivt og ungdommeligt søg med brede udslag, Farten er høj. Stilen er smuk. Hovedet føres over niveau med ryg linje i en energisk galopaktion. For det meste god kontakt til føreren. Petra har markering som hun løser selv og viser 2 gange spontan sekundering. Petra har chance til par høns uden at bringe sig i kontakt. 2.Slip på vintersæd i modvind. Petra søger her stort og velanlagt med korrekte vendinger, fart og stil som tidligere. Petra følger op på fært og og slutter med stram stand, avancerer 2 skridt frem på ordre og rejser præcist parhøns. Petra er rolig i op flugt og skud. 1 præmie UK

På Irsk setternes hovedprøve d. 20/3/2021 fik Petra følgende kritik:

Petra afprøves på raps. Afsøger marken i et stort og bredt anlagt søg, med tilpas dybde mellem slagene. Farten er høj. Stilen smuk med højt båret hoved og langstrakt galopaktion. Petra opnår stand, som holdes længe. Inden føreren kommer frem i en jagtbar position, flygter parhøns foran hunden. Petra forholder sig rimelig rolig. Petra afprøves i yderligere 3 slip, på henholdsvis vintersæd og rapsmark. I 3. slip har Petra chance for parhøns, som makkerhunden finder. I 4. slip opnår Petra stand i kanten af marken. På rejseordre går Petra frem i små skridt under, hver kommando og får til sidst rejs parhøns. Er komplet rolig i opflugt og skud. 1. præmie (Unghund)

D. 4/4/2021:

På Dj, s prøve på Tuse næs fik Petra følgende kritik:

Pvn's Petra slippes på stub i modvind anlægger et passende stort og vel anlagt søg i høj fart og en smuk stil, højt båret hoved god energisk galop aktion, viser sekundering på makkeren markering, opnår stand står længe løser ud trækker frem på fært og opnår ny stand, i mellem tiden har makkeren opnået en stand til venstre i terrænet og jeg går ud mod makkeren mens Petra følger op, makkeren på viser ikke vildt. Jeg skynder mig tilbage i mod Petra som nu har stået længe, da vi er på plads letter der ret foran Petra et par agerhøns, ro ved opflugt og skud. stærk fugle tagning. 2 slip her bevare Petra det gode indtryk 1 pr i uk 166 Allan Nissen.

 

d. 31/3/2021

Bent og Petra har været på tre prøver, hvor Petra har stillet i ungdomsklasse.

På alle tre prøver gik Petra helt fantastisk og fik 1 præmie på alle tre prøver, desværre gik hun i løbetid, så vi måtte melde hende fra de sidste tre prøver hun var tilmeldt. Det er bagsiden ved at have tævehunde🤔

Men hun kommer igen til efteråret.

 

Velkommen til vores hjemmeside

Igen er tiden gået hurtigt her i Jørlunde og der er igen sket meget siden sidste opdatering.

For at starte med det triste, så har vi ikke Alma mere. Dyrlægen opdagde at Alma havde en stor tumor i den ene lunge og i hjertet, så hvad vi troede var en almindelig tandrensning endte med at vi måtte tage en hurtig beslutning om at Alma skulle bort.

Selve beslutningen var ikke svær, men hvor er det svært at Alma ikke er her mere.

Alma var en hel speciel hund, hun elskede at arbejde og ydede altid sit bedste. På utallige prøver er hun blevet præmieret og især hendes 1. vinder på Breton klubbens efterårs vinderklasse, bliver aldrig glemt.

Samtidig med hendes lyst til at arbejde, så var hun den skønneste hund herhjemme.

Alma vi savner dig og vi vil aldrig glemme dig og dit skønne humør.

Vores Happy er gået på pension, hun nyder livet som jagthund og når ellers det passer hende, så tager hun da gerne en tur på marken også.

Og så er Pvn´s Petra flyttet ind på matriklen.

Her hjemme er hun den sjoveste hun vi nogen sinde har haft, hun er fuld af spilopper og narrestreger.

Når hun er ude og arbejde, så gør hun det rigtigt godt. Selvom hun kun er to år viser hun rigtig gode takter på marken og når hun lige finder ud af at koncentrere sig lidt mere, så kommer hun helt sikkert også i gang med apporteringen.